Behandeling van aambeien

U bevindt zich hier: Aambeien Ľ Behandeling aambeien

Hoe kunnen aambeien behandeld worden

Er zijn verschillende behandelingen voor aambeien. Gels behandelen en voorkůmen aambeien. Daarnaast verzachten ze meestal ook de ongemakken van kloofjes en andere anale ongemakken. Met deze producten kun je de symptomen verlichten en het natuurlijke genezingsproces ondersteunen. Door het gebruik van sommige producten kun je zelfs het ontstaan van nieuwe aambeien voorkomen.

Een andere oplossing is het gebruik van een toiletdouche. Met de toiletdouche kunnen klachten al na een week minder worden. Door de masserende werking van de waterstraal en de betere hygiŽne kunnen pijnklachten verminderen of zelfs verdwijnen. Het gebruik van een toiletdouche is ook hygiŽnischer dan het gebruik van toiletpapier. Ook kan het gebruik van toiletpapier pijnlijk zijn als er sprake is van aambeien.

De helft van alle Nederlanders heeft minstens ťťn keer in zijn leven last van aambeien. Aambeien komen dus vaak voor. Over het algemeen leiden aambeien niet tot ernstige problemen, maar als niet tijdig behandeld worden kunnen ze uiteindelijk wel tot problemen leiden.

In een aantal gevallen is het verstandig om een arts te raadplegen:

  • Als er plotselinge hevige pijn wordt gevoeld rondom de anus
  • Als de aambeien gepaard gaan met koorts
  • Als er herhaaldelijk bloed bij de ontlasting zit

Lees verder over het voorkůmen van aambeien

-->


(Advertentie)U bevindt zich hier: Aambeien Ľ Behandeling aambeien
(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aambeien.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)