Hemoclin

U bevindt zich hier: Ľ Hemoclin aambeiengel

Hemoclin behandelt en voorkomt aambeien

HemoClin behandelt en voorkomt aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken. En verlicht direct de bijbehorende symptomen als gevoeligheid, jeuk, irritatie, branderigheid en gevoeligheid. De natuurlijke gel met de gepatenteerde Bio-actieve BacteriŽle Blokker neutraliseert schadelijke bacteriŽn en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. En met de gebruiksvriendelijke applicator is de gel handig en hygiŽnisch aan te brengen.

HemoClin:

  • Werkt snel en effectief bij aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken.
  • Verlicht Ė door de verkoelende werking Ė direct de bijbehorende symptomen als gevoeligheid, jeuk, irritatie, branderigheid en gevoeligheid.
  • Is handig te doseren en hygiŽnisch aan te brengen.
  • Verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces.
  • Voor inwendig en uitwendig gebruik

Natuurlijke gel

De kleurloze gel bevat het gepatenteerde bio-actieve 2QR-complex, de zogenaamde Bio-actieve BacteriŽle Blokker, afkomstig van de AloŽ Barbadensis plant. De Blokker neutraliseert schadelijke bacteriŽn, verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. HemoClin is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen, geurstoffen of stoffen van dierlijke herkomst.

Optimale hygiŽne en gebruiksgemak

Aanbrengen van de gel gaat handig en hygiŽnisch met de innovatieve applicator. Hiermee komt de gel zonder knoeiboel en vervelend handcontact op de gewenste plek, zowel inwendig als uitwendig.

Op de website van Hemoclin kunt u meer informatie lezen over Hemoclin aambeiengel.

-->


(Advertentie)U bevindt zich hier: Ľ Hemoclin aambeiengel
(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aambeien.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)