Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Aambeien.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Aambeien.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

anna

Geschreven op: Maandag 25 Januari 2016 om 23:26
Ongepast of beledigend?

Ik heb 7 dagen gelden 1 elastiekje laten plaatsen. Het plaatsen zelf deed helemaal geen piijn. Ik werd ook niet misselijk. maar een paar uur later begon de ellende. Wat een enorme pijn! ik ben nu 7 dagen verder, voel nogsteeds de druk en het is nog steed erg pijnlijk. Hoelang houd dit aan? tegen mij werd door de arts gezegd dat ik de volgende dag weer kon werken maar ik ben tiot niets in staat en ben toch echt wel wat gewend. Ik heb ook een zeer pijnlijke huid aan de buitenkant daar aan de kant waar het elastiekje waarschijnlijk binnen zit. Ik kan nauwelijks op de wc zitten zo pijnlijk is de huid en de ontlasting xelf is helemaal een hel. Het houd daarna nog uren aan de stekende aenuw oijn waar geen oijn stiller tegen helpt. Het lijkt wel of er een nietje aan de binnekant tegen mijn bil is aangeniet?, . Kan iemand mij vertellen of dit normaal is en hoelang het ongeveer duurt dat de aambei is verschrompelt en het elastiekje er af valt? hoelang houd de pijn nog aan?  

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 3 pagina's met reacties
[1 2 3]

Geschreven door: Wil op Woensdag 20 April 2016 om 15:03 Ongepaste reactie?

Hallo Anna
Ik heb Maandag 4 elastiekjes laten plaatsen. Inderdaad was de behandeling zelf niet pijnlijk, maar direkt daarna: brandende pijn en vreselijke aandrang en pijn in mijn buik". Het gaat elke dag wat beter,maar ik voel me nog steeds beroerd! Ik vind dat er verkeerd word voorgelicht over de hevigheid van de pijn! Ik ben echt niet kleinzerig, net als jij! Laten we hopen dat we snel weer zijn opgeknapt! Sterkte en groetjes van Wil


Geschreven door: Anne op Dinsdag 29 November 2016 om 08:38 Ongepaste reactie?

Ik ben gisteren geholpen en heb vreselijke buikpijn constante aandrang ook kan ik moeilijk plassen. Niets helpt. Ik vind de voorlichting qua pijn minimaal. Hoop dat het gauw minder wordt. Sterkte dames


Geschreven door: John op Vrijdag 9 December 2016 om 16:15 Ongepaste reactie?

Hallo,ook ik heb er aan moeten geloven om mijn aambeien met kloofjes te moeten laten behandelen.
Na de operatie op de recoverkamer al flinke pijn waardoor de arts mij tot 3x toe een pijnstiller moest geven,een maal thuis
was het al snel voorbij met de verdooving en moest ik overschakelen naar wat pijnstillers,helaas hielpen mij deze niet echt en heb een nacht beleefd die ik niemand toewens!De stoelgang kwam n4 dagen weer opgang en was een gevecht om mezelf op de pot te houden van de pijn,het enige wat goed hielp(mer eventjes)zijn de zitbadjes,maar let op,ikzelf hou van heel warm water en dit werkt averechts!dus gewoon lauw water.plassen ging naar de operatie vrij moeilijk,wel drang maar gebeurde niet veel,dit komt omdat het onderlichaam niet ontspannen is en er een druk blijft in het ondelichaam,verder vind ik het erg raar dat in deze moderne tijd dat de patient met deze felle pijnen moet dealen!hoop dat ik er snel vanaf ben,verder ben ik van mening dat na de operatie je van die zakjes meekrijgt die de stoelgang bevorderen maar dit maakt de ontlasting erg zuur en gaat bijten in de wonden,ook de druk die je opbouwd door de laxeer middel die je krijgt geeft teveel druk in de darmen waardoor je ontlasting met grote druk eruitkomt waardoor je anus onder zeer grote druk komt te staan(altans mijn ervaring),verder hoop ik er snel vanaf te zijn dit maakt de dagelijkse er niet prettiger op.Mvg John


Geschreven door: Peter op Zaterdag 28 Januari 2017 om 13:52 Ongepaste reactie?

Hoi Anna

Mag ik vragen hoe dit verder verlopen is aangezien ik nu in dezelfde situatie zit.. Graag reactie aub..

Grtjs

Peter


Geschreven door: Rene op Dinsdag 3 Oktober 2017 om 22:37 Ongepaste reactie?

Hallo,
Uitwendige aambeien zijn weggeknipt en inwendige met rubber bandjes afgeklemt ,, wat een HEL van pijn nu al 5 dagen toilet bezoeken is een drama een dag na de behandeling terug naar het hospitaal daar een infuus gekregen en er werd morfine toegediend zelfs dat deed zijn werk nauwelijks , mijn dosis oxycodon mocht ik verhogen maar dat lijken wel placebo''s blijf ze slikken maar ze verzachten de pijn totaal niet , dit doe ik nooit meer, dan maar leren leven met aambeien , ben mijn vertrouwen qua pijnstilling in de medische wetenschap volledig kwijt


Geschreven door: Sophie op Woensdag 18 Oktober 2017 om 20:04 Ongepaste reactie?

Ook ik heb vandaag een behandeling ondergaan dmv elastiekjes. De behandeling viel inderdaad mee. Wel gelijk daarna drang om naar het toilet te moeten. Dat trok weg en voelde me best okť tot vanavond. Wat een krampen in mijn onderbuik/blaas. Ik heb ook steeds het gevoel dat ik moet plassen wat niet zo is. Paracetamol genomen maar die doet niet zo veel. Mijn dokter heeft me verder totaal niets verteld over wat me te verwachten stond dus heb hier totaal geen rekening mee gehouden. Zo te lezen duurt dit gevoel nog even. Ik ben blij dat ik 4 dagen vrij ben en hopelijk is het maandag over. Ik blijf maar positief.


Geschreven door: Nel op Zaterdag 21 Oktober 2017 om 08:40 Ongepaste reactie?

Dinsdag geholpen in het ziekenhuis met elastiekjes .de behandeling viel nog mee maar onderweg naar huis ik reed zelf auto werd ik al naar vd pijn.dit had ik totaal niet verwacht dacht fluitje van een cent, maar nee nu 5 dagen verder.snachts zit ik 4 x op de toilet heb voordurende aandrang en nog steeds veel bloed met afvegen gebruik advil elke 4 uur maar word daar ook naar van.Hoelang gaat dit nog duren?


Geschreven door: ibo op Dinsdag 7 November 2017 om 04:57 Ongepaste reactie?

Gisteren elastiekje gehad. Ik had totaal niet verwacht dat het xo veel pijn zou doen wat ik weet is dat ik het nooit meer laat doen dit is mijn eerste en de laatste keer gvd wat kan het pijn doen.het lijkt alsof je ook naar de wc moet telkens pffff


Geschreven door: P.J. van Dijk op Donderdag 11 Januari 2018 om 08:35 Ongepaste reactie?

Ook ik ben gisteren behandeld met twee elastiekjes. Zoals de meesten schrijven, viel de behandeling zelf mee. Je voelt ze zitten, maar geen echte last van. Maar ''s middags begon de ellende. De pijn werd hoe langer hoe erger. En maar paracetamol slikken, maar dat verlicht nauwelijks. Ook nog diclofenac geprobeerd, maar hielp ook niet. Vannacht ging wonderlijk goed, pijn was minder, dus ik was al hoopvol dat ik het ergste gehad had, maar deze ochtend is de pijn weer in alle hevigheid terug. Op websites lees ik dat deze behandeling nagenoeg pijnloos is. Hoe komen ze erbij?!


Geschreven door: Nora op Woensdag 24 Januari 2018 om 10:55 Ongepaste reactie?

Na hoeveel dagen is de pijn weer weg? Ik overweeg ook om elastiekjes te laten plaatsen.


Pagina 1 van 3 pagina's met reacties
[1 2 3]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aambeien.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)