Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Aambeien.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Aambeien.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniem

Geschreven op: Maandag 15 Februari 2016 om 17:59
Ongepast of beledigend?

Vorige week onder narcose geopereerd nadat elastiekjes niet afdoende waren. Met alle ervaringen die hier al vermeld staan, zag ik er behoorlijk tegenop. Maar gelukkig kan ik een tegengeluid laten horen: het is me meegevallen!
Na de operatie heb ik geen pijnstillers meer nodig gehad.

Vooraf had ik al enkele dagen uitsluitend vloeibaar gegeten en op de ochtend zelf nog een klysma gebruikt (op advies van het ziekenhuis). Zo kon ik min of meer ''leeg'' het herstelproces in. Ook na de operatie heb ik me strikt aan vloeibaar voedsel gehouden. Gewoon smoothies, soepjes, gemalen tutti frutti, maaltijdvervangers (niet lekker trouwens) en babyvoeding. Alles door de blender, werkt prima. Hierdoor heb ik het eerste spannende moment van stoelgang een paar dagen kunnen uitstellen en was dat - doordat ik zoveel vloeibaar had gegeten - geen traumatische ervaring. De wond is zeker nog niet dicht en ''lekt'' nog, maar de pijn is absoluut draagbaar.

En nog een tip: vraag om laxeerpoeders bij je behandelend arts. Die houden de ontlasting zacht. Of gebruik minimaal zemelen, lijnzaad o.i.d. en drink veel.

Ik wens iedereen met minder positieve ervaringen heel veel sterkte, maar voelde ook de behoefte om mijn tips te delen en twijfelaars een hart onder de riem te steken: het kan ook meevallen!  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: zaager op Maandag 22 Februari 2016 om 18:49 Ongepaste reactie?

THanks! ik gebruikte zelf sperti maar op aanraden van https://geneeshetzelf.nl/sperti/ ben ik daar mee gestopt..
Ik zit er aan te overwegen om het te laten behandelen bij een arts, dus bedankt voor de tips! smiley


Geschreven door: Angelique op Woensdag 27 December 2017 om 12:00 Ongepaste reactie?

Bedankt!!

over 3 weken ondergaat ik een operatie doormiddel van een THD / HAL procedure.
Ik sta nu op het punt om de afspraak te cancelen. Vorige jaar is verschrikkelijk mis gegaan na het plaatsen van elastiekje. Ik durf niet meer.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aambeien.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)