Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Aambeien.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Aambeien.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

John

Geschreven op: Vrijdag 9 December 2016 om 16:55
Ongepast of beledigend?

Geschreven door: John op Vrijdag 9 December 2016 om 16:15 Ongepaste reactie?

Hallo,ook ik heb er aan moeten geloven om mijn aambeien met kloofjes te moeten laten behandelen.
Na de operatie op de recoverkamer al flinke pijn waardoor de arts mij tot 3x toe een pijnstiller moest geven,een maal thuis
was het al snel voorbij met de verdooving en moest ik overschakelen naar wat pijnstillers,helaas hielpen mij deze niet echt en heb een nacht beleefd die ik niemand toewens!De stoelgang kwam n4 dagen weer opgang en was een gevecht om mezelf op de pot te houden van de pijn,het enige wat goed hielp(mer eventjes)zijn de zitbadjes,maar let op,ikzelf hou van heel warm water en dit werkt averechts!dus gewoon lauw water.plassen ging naar de operatie vrij moeilijk,wel drang maar gebeurde niet veel,dit komt omdat het onderlichaam niet ontspannen is en er een druk blijft in het ondelichaam,verder vind ik het erg raar dat in deze moderne tijd dat de patient met deze felle pijnen moet dealen!hoop dat ik er snel vanaf ben,verder ben ik van mening dat na de operatie je van die zakjes meekrijgt die de stoelgang bevorderen maar dit maakt de ontlasting erg zuur en gaat bijten in de wonden,ook de druk die je opbouwd door de laxeer middel die je krijgt geeft teveel druk in de darmen waardoor je ontlasting met grote druk eruitkomt waardoor je anus onder zeer grote druk komt te staan(altans mijn ervaring),verder hoop ik er snel vanaf te zijn dit maakt de dagelijkse er niet prettiger op.Mvg John 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: John op Vrijdag 24 Maart 2017 om 11:31 Ongepaste reactie?

Bij deze vul ik aan dat ik na dikke 4 mnd klachten vrij ben dankzij een andere arts in ander ziekenhuis,helaas wel nog een operatie moeten ondergaan die mij 1000% meeviel,direct was de pijn met 60% gedaald en dan nu helemaal weg,dankzij deze arts die in het zuiderland te heerlen werkt kan ik mijn leven weer gelukkig oppakken! Voor de mensen met ook dergelijke klachten ,blijf er niet mee zitten,als het in erge maten is helpen ceme`s en toestanden helemaal nix!raadpleeg een goede arts en laat u voorlichten over de pijn na de operatie!suc6!Mvg john.


Geschreven door: Angelique op Woensdag 27 December 2017 om 11:44 Ongepaste reactie?

Hoi John,
bedank u je eerlijk verhaal, dit is precies ook mijn ervaringen.heo gaat nu en wat voor soort operatie heb jij gehad?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aambeien.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)