Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Aambeien.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Aambeien.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lisa

Geschreven op: Woensdag 4 Januari 2017 om 23:02
Ongepast of beledigend?

Heeft er iemand ervaring met laserbehandeling van aambeien? Ik heb al zo''n 25 jaar last van aambeien- de laatste 10 jaar extern en bloedend. Heb alles al (zonder succes) geprobeerd (elastiekjes, injecties,HAL operatie en vage pilletjes en zalfjes). De laatste weken trek ik het niet meer, vandaar maar weer een operatie overwegen...maar deze methode is vrij nieuw en wordt maar op een paar plekken in nederland uitgevoerd. Wie o wie heeft ze laten laseren? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Erwin op Vrijdag 31 Maart 2017 om 16:20 Ongepaste reactie?

Nee geen ervaring maar ik ga het ook doen .
Heb hier voor hal rar operatie gehad dat moet je echt niet gaan doen dat doet zo''n pijn dan ga je door een hel pfff


Geschreven door: M op Vrijdag 7 Juli 2017 om 23:41 Ongepaste reactie?

Geen ervaring, maar wel met de vraag naar mogelijkheden in het Isala in Zwolle geweest (ik woon in zuid-holland). Enorm tevreden over de arts daar!!!!


Geschreven door: Klaas op Donderdag 21 Februari 2019 om 13:15 Ongepaste reactie?

Zijn er inmiddels ervaringen met deze laserbehandeling? Ik ben erg benieuwd omdat bij mij de elastiekjes ook niet werken. Graag reacties.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aambeien.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)