Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Aambeien.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Aambeien.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Marjolein

Geschreven op: Vrijdag 15 Februari 2019 om 15:54
Ongepast of beledigend?

Bijna 3 weken geleden heb ik 3 elastiekjes laten plaatsen na bijna 10 jaar klachten na een zware bevalling. Het is op dit moment een hel. Al 3 weken heel veel pijn bij het lopen, zitten en staan. Ik kan niks. Heb vorige week op de spoedeisende hulp morfine gekregen en zakjes om de boel soepel te houden. Dit werkt gedeeltelijk. Zodra ik weer naar het toilet moet breekt de hel los. Bloedverlies en heel veel pijn wat doorstraaltje naar mijn bekken. Ik word er moedeloos van en zit te janken op de wc. Ik wilde dat ik het nooit had laten doen. Volgens de arts kan het tot 4 weken duren voordat het genezen is aan de binnenkant.wie oh wie kan mij helpen met tips of zeggen dat het goed kan komen? Ik lees al jullie berichten wel maar zie nooit hoe het na 4 weken gaat. HELP! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Nat op Woensdag 27 Maart 2019 om 04:00 Ongepaste reactie?

Hi Van mij 2 weken geleden en ook nog pijn ,heb al 7 rekkeltjes gehad in 1 jaar tijd maar nu toch meer pijn dan vorige . Dokter zei dat het gezwollen zat heb fibro en soms zwelt het op pff erg pijnlijk kan moeilijk zitten .


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aambeien.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)