Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Aambeien.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Aambeien.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Bert

Geschreven op: Woensdag 27 Februari 2019 om 07:35
Ongepast of beledigend?

Fistel verwijderen + LONGO PPH aambeien toepassen.

hallo, binnenkort wordt er bij mij een kleine fistel verwijdert.

de chirurg stelde voor, omdat ik dan toch op de operatietafel lag, mij meteen te opereren aan mijn aambeien.

ik heb al 10j last van aambeien die telkens maar terugkomen. De laatste maanden is de frequentie ook hoger, waardoor ik om de 2 weken een kuur daflon onderga, om het een beetje onder controle te houden.

Omdat ik op deze manier niet verder kan, 34jaar jong, heb ik met deze operatie ingestemd.

hij zal dus ook de longo methode, pph, toepassen tijdens mijn operatie.

heeft iemand hier al goede/slechte ervaringen mee? Ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik ooit van die aambeien zal afgeraken... ben het zo beu ;(

Daarbij weet ik niet wat ik het beste kan doen ivm stoelgang na de operatie.

OF een 4-5 dagen niet eten en overleven op bouillon, andere dranken om zo stoelgang te vermijden.

OF stoelgang maken met behulp van een laxeermiddel, maar dan nog vrees ik veel pijn...

alle advies is welkom. Kijk niet uit naar die operatie, echt niet, maar STEL dat me dat een aambeiloos leven zal opbrengen ben ik zeker dat het dat waard is...
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Beertje op Dinsdag 16 April 2019 om 10:07 Ongepaste reactie?

Zou graag weten hoelang had je last ? in welke graad en wat had je allemaal al gedaan ?
Gr Nat
Hoe gaat het nu ? veel pijn gehad ?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aambeien.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)