Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Aambeien.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Aambeien.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Prive

Geschreven op: Zondag 16 Juni 2019 om 00:19
Ongepast of beledigend?

Hi lotgenoten,

Gisteren ochtend ben ik met spoed naar de HAP gegaan nadat ik de middag ervoor enorme pijn kreeg dmv aambeien. Heb dit in het verleden vaker gehad maar niet zo extreem veel pijn als nu. Na een helse autorit en een nacht zonder slaap vd pijn kwam ik echt jankend binnen lopen. Ze ging meteen kijken en zei oh meis getromboseerde aambeien heb je , 2 stuks en erg groot. Nou dat geeft moed..... not. Ik geef je een verdoving en daarna ga ik snijden gaf ze aan. De verdoving doet het meest pijn gaf ze aan. Nou dat deed inderdaad.erg veel pijn maar als je zo veel last hebt ervan dan kan dat er ook nog wel bij. Daarnaast ben ik 32 weken zwanger en dat maakt alles nog idts lastiger. Want... zitten, liggen, lopen, op je rug liggen alles doet zeer en je kan al niet makkelijk een andere houding aannemen met zo dikke buik. Nu ben ik 38 uur verder na de behandeling en heb nog steeds enorm pijn. Ze zeggen t moet allemaal nog slinken. Dus ikn. spoel 4x per dag, drink veel water en smeer er zalf op. Maa het ljjkt nog zeker niet af te nemen. Hopelijk komt er snel een einde aan deze verschrikkelijke pijn
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aambeien.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)