Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Aambeien.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Aambeien.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Joha

Geschreven op: Woensdag 26 Juni 2019 om 17:37
Ongepast of beledigend?

Ik moet er ook aan geloven, heb al aantal jaren last van inwendige aambeien die eruit komen en soms bloeden deze na wc bezoek.
Deze gaan niet uit zijn eigen terug dus moet deze terug duwen.
Op zich heb ik totaal geen last van, geen jeuk pijn alleen het is best vervelend.
Ik heb er geen ervaring mee maar zoals ik lees heeft de ene enorme last van en andere niet.Kunnen jullie mij vertellen wat de genezing tijd/process is daar ik namelijk 1 sep en 3 november gaat beide 2 weken.
Is het verstandig om he nu te laten doen of zouden jullie mij aan raden na de vakanties te doen. Dit omdat er misschien complicaties zouden kunnen komen.

Johan  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: marco op Zondag 21 Juli 2019 om 21:44 Ongepaste reactie?

ik heb me laten opereren, bij mij hebben ze geniet en aambein gesneden, operatie duurt onder verdoving 30min, ben er voorlopig van af. een aanrader dus, zoals ik uw verhaal lees zie ik mezelf er in. moest ook ze terug duwen https://youtu.be/CmbOdMAVPd4 deze operatie is uitgevoerd, enkel ondervind ik nu veel dunner te moeten gaan omdat gaatje maar 1,5cm diameter is geworden en regelnatig laxeer ingredienten moet in nemen om toch tr kunnen gaan.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aambeien.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)