Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Aambeien.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Aambeien.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniemmmm

Geschreven op: Donderdag 1 Augustus 2019 om 23:13
Ongepast of beledigend?

Hey allemaal!

Ik heb exact 6 dagen geleden een operatie gehad aan mijn inwendige en uitwendige aambeien volgens de techniek van Miligan en Morgan. Ik heb dus letterlijk open wonden nu (zowel binnenin als buiten). De pijn is niet te beschrijven... gewoon echt doodgaan! Vooral als ik naar het toilet moet gaat er weer een stukje in me dood, haha. Het gaat zo ver dat ik nu niet meer naar toilet wil gaan. Ik neem Paracetamol en Dyclofenac samen met Movicol zakjes om de stoelgang lopender te maken. Ik ververs het gaasje (met 2 verschillende zalven) om de 2 uur en ik spoel het daar beneden dan ook even... maar mijn vraag is dus: is het de bedoeling eigenlijk dat ik er constant een gaasje tussen stop met zalf? Een gewone wond (niet in een plooi) geneest toch ook niet als het constant nat of vettig is? En hebben jullie last gehad van nare geurtjes? Echt de geur van open wonden?

Pijnlijke groetjes! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anoniem op Woensdag 16 Oktober 2019 om 20:15 Ongepaste reactie?

Hallo,
Hoe gaat het nu met je? Ik zit nu in jouw situatie en ik vroeg me af er beterschap in zicht is. Ik ben 6 dagen geleden geopereerd. Hoe lang duurde het voor de wonden dicht waren? En vanaf wanneer verminderde de pijn? Sorry voor de vele vragen maar ik ben momenteel een beetje moedeloos door de pijn...


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aambeien.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)