Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Aambeien.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Aambeien.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anne

Geschreven op: Donderdag 22 Augustus 2019 om 09:13
Ongepast of beledigend?

Hoi, toen ik net mijn behandeling ondergaan was heb ik deze berichten gelezen. Ik was er een beetje van geschrokken en verwachtte het ergste. Wat vervelend voor de vorige schrijvers dat het zo erg is geworden! Nu is het voor mij 2dagen geleden dat mijn elastiekjes zijn geplaatst en leek het mij goed ook een positief verhaal te vertellen. Bij mij gaat het weer helemaal goed! De eerste dag wel erg aandrang en veel paracetamol genomen. Gisteren en vandaag eigenlijk nergens last van, ook niet met naar de wc gaan. Ik wens ieder dus veel succes met deze vervelende gebeurtis.  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Jan Waag op Maandag 30 September 2019 om 18:53 Ongepaste reactie?

Hoi Anne, mag ik vragen waar je hebt laten doen?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Aambeien.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)